Hjälpmedel:

Bibliotek

Till biblioteken är alla välkomna, små och stora från när och fjärran! Biblioteket är fyllt av böcker för alla åldrar och olika intressen. Här finns läsplatser, surfdatorer och wifi. 

Sök och låna om böcker och annan media

Det virtuella biblioteket är öppet dygnet runt. Sök i bibliotekskatalogen, förläng dina lån eller reservera böcker. Du kan också låna e-böcker och e- ljudböcker. Till bibliotekskatalogen

Aktuellt

Författarbesök våren 2018

2017-12-20

Till våren kan vi se fram emot tre författarbesök i Kulturhuset: Agneta Pleijel, Farbror Grön och Mikael Niemi. Välkomna det nya året 2018!

Vi ses!

2017-08-31

Vi ses! är en mötesplats för dig som vill träffa nya vänner. Söndagar kl. 14-15 i Vallentuna Kulturhus. Vi fikar, pratar och umgås!

 • Sportlov!

  2018-02-26

  Härligt sportlov med Totoro-pyssel och tipspromenad - klicka på rubriken och läs mer om sportlovsaktiviteterna!

 • Nyinvigning av Karby bibliotek

  2018-02-08

  Den 17/ 2 är det dags för nyinvigning av Vallentunas mest uppskattade bibliotek, Karby bibliotek. Här är det är lätt att slinka in, sitta ner med en tidskrift en stund, låna och lämna böcker, studera eller träffa vänner.

 • Vårt bibliotek är fortfarande Excellent!

  2018-01-08

  Vallentunas bibliotek i Kulturhuset har återigen fått betyget "Excellent" med fem stjärnor av sex i Library Ranking Europes (LRE).

 • Låna strömmande film gratis via biblioteket

  2018-01-01

  Gott nytt år alla filmälskare! Nu har vi premiär för filmtjänsten Cineasterna - allt du behöver är ett bibliotekskort och en internetuppkoppling. Läs mer!

 • Aktuella aktiviteter på biblioteken

  2017-11-23

  Bibliotek Vallentuna ordnar aktiviteter för läsinspiration, språkutveckling och delaktighet. Aktiviteterna är för stora och små. Se upplevvallentuna.se

Fler artiklar