Föreningar bjuder in nyinflyttade till Öppet hus

Är du nyinflyttad och intresserad av vilka aktiviteter som finns i Vallentuna? Välkommen till Kulturhuset lördagen den 2 september, kl 13-16, för att träffa representanter från ett flertal föreningar, församlingar och kommunala verksamheter.

Som ny på en plats är det ibland svårt att lokalisera sig bland alla aktiviteter som finns i området. Det vill Vallentuna kommun tillsammans med föreningslivet förändra. Därför bjuder vi in till Öppet hus i Kulturhuset för att du som ny i Vallentuna ska ha möjlighet att träffa representanter från föreningar, församlingar och kommunala verksamheter och samtidigt få en chans att ställa frågor.

– Vi har under en längre tid fått frågan från nya invånare att de gärna träffar föreningar för att få en uppfattning om vad som finns att göra i Vallentuna. För många nya invånare kan det vara svårt att orientera sig när de vill veta vilka föreningar som finns. Sådana trösklar vill vi gärna vara med och sänka. Därför ordnar vi den här dagen tillsammans med flera föreningar för att hjälpa våra besökare att hitta rätt, berättar Annika Wegnebring, föreningssamordnare på Vallentuna kommun.

Dagen avslutas i samband med Allsången som Kulturhuset anordnar kl 16 samma dag. Mellan kl 13-16 finns det möjlighet för barnen att pyssla och volontärer kommer att finnas på plats som kan tolka vid behov.

Sidan uppdaterad den 23 augusti 2017