Upptäck hela Vallentuna!

Vallentuna kulturnämnd bjuder dig som nyinflyttad på en gratis guidad bussrundtur i din nya kommun. Lär känna både det gamla och nya Vallentuna och få tips om intressanta utflyktsmål!

Vi utgår från Vallentuna centrum och åker norrut mot den vackra kulturbygden Markim-Orkesta. Där besöker vi bland annat Granbyhällen, Sveriges största runhäll. Några andra platser vi besöker under dagen är Kårsta, Karby och Össeby kyrkoruin. Du får också höra mer om kommunens planerade framtida samhällsutveckling. Vi bjuder på enkelt fika.

Tid: söndag 1 oktober kl.13-16.30
Plats: samling i Kulturhuset, Allévägen 1 (Vallentuna Centrum)

Är du nyfiken på att veta mer om Vallentunas kulturmiljöer innan turen så besök gärna www.vallentuna.se/kulturmiljo

Vid frågor kontakta antikvarie Eleonor Åberg, kulturenheten Vallentuna kommun, eleonor.aberg@vallentuna.se, 08-587 853 56.

Anmälan till busstur för nyinflyttade

Du anmäler dig senast den 25 september. Anmälan öppnar 15 augusti. Observera att anmälan är bindande! Begränsat antal platser och först till kvarn.

Sidan uppdaterad den 5 juli 2017