Hjälpmedel:

Årets företagare – Per Anders Dagborn, Gym och Sim Vallentuna AB

Vallentuna kommun och Företagarna Vallentuna har utsett Gym och Sim Vallentuna AB till årets företagare i Vallentuna 2016.

På över 6.000 kvm finns landets kanske mest kompletta motionsanläggning med det mesta inom gymområdet, simhall (25-meters bassäng, undervisningspool, bubbelpool) samt café med mat. De tar emot över 5.000 besökare och har funnits i kommunen sedan 1995.

Juryns motivering till utmärkelsen

"Med sann entreprenörskänsla och en gedigen kunskap om hur man skall ta hand om sin kropp har företagets grundare utvecklat ett koncept som är en helhetsbild av olika aktiviteter från att både träna och kunna simma, allt för en helhetsbild för hela familjen från ungdom till äldre, att pröva på olika spännande aktiviteter som man är ensam om i Sverige.

Han har vågat sig på att starta upp en verksamhet i Vallentuna som omfattar alla åldersgrupper till en aktiv inomhusupplevelse.

En miljö med hälsan och upplevelsen i främsta ledet.

Per-Anders har utvecklat verksamheten till att vara den kompletta mötesplatsen för rekreation och upplevelse. Detta koncept har med framgång även nått bästa kreditvärdighet.

Per Anders Dagborn, Vallentuna Gym och Sim med sina över 5.000 besökare är en god ambassadör för Vallentuna kommun."

Sidan uppdaterad den 27 maj 2016