Hjälpmedel:

Vill du vara med i Funkisfestivalen?

Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsvariationer inom LSS. Vallentunas deltävling är lördagen den 24 november på NOVA Ungdomens hus, då Vallentunas bidrag ska röstas fram och avgöras av en jury. Du som är 15 år eller äldre kan vara med. Välkommen med din anmälan!

I Vallentunas tävling har vi möjlighet att ta emot ungefär femton bidrag. Anmälan kommer hållas öppen till sista augusti. Den vinnande artisten i deltävlingen tävlar för Vallentuna i den stora finalen som kommer att arrangeras under vårterminen 2019.

Så här anmäler du dig

För att anmäla dig till Vallentunas deltävling behöver du fylla i en blankett med information om ditt namn, hur gammal du är, vilken låt du vill uppträda med samt hur vi kommer i kontakt med dig.

Här kommer du till anmälan:

Klicka här för att anmäla dig!

Vi kontaktar dig som anmält dig till tävlingen med mer information i slutet av augusti. Vallentunas deltävling kommer att vara på NOVA Ungdomens hus, lördagen 24 november och du som deltar kommer även att få möjlighet till scen-coachning från Kulturskolan.

Behöver du hjälp med din anmälan?

Om du vill ha hjälp med att skicka in en anmälan så är du välkommen till Klubb Cosmos på Nova Ungdomens hus, Tellusvägen 19, och prata med personalen. Klubb Cosmos är öppet på tisdagar mellan klockan 16.00-21.00.

Om Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för personer med kognitiva eller neuropsykiatriska funktionsvariationer inom LSS. Tävlingen ägde rum första gången 2011 och sedan dess blivit ett återkommande evenemang varje år. På hösten hålls deltävlingar i de kommuner som är anslutna till föreningen Funkisglädje, www.funkisgladje.se, som anordnar tävlingen.

Vill du inte tävla men vara med ändå?

Du som inte vill tävla i festivalen men kanske vara med ändå, är varmt välkommen till Klubb Cosmos på tisdagar klockan 16.00-21.00 där vi planerar och bestämmer kring hur vi vill att Funkisfestivalen ska se ut här i Vallentuna. Bland annat så behöver vi bestämma många viktiga roller för dagen, så som jury och konferencier.

Välkommen!

Sidan granskad den 28 juni 2018