Hjälpmedel:

Polisen tar plats i kulturhuset


Foto: Polisen

Varje torsdag, mellan klockan 13 och 15, finns polisen på plats i kulturhuset för att träffa Vallentunas invånare. Vi inviger samarbetet nu på torsdag, 29 september, klockan 13.00. Välkommen!

Genom detta initiativ, som är ett samarbete mellan polisen och kommunen, blir polisen mer synliga och möjligheterna till dialog med Vallentunas invånare ökar. Polisens tidigare lokal i Vallentuna, som har haft öppet en dag i veckan, är stängd. Möjlighet att träffa polisen finns nu istället i kulturhuset - där människor få rådgivning, lära sig mer om polisens arbete, lämna synpunkter och tips eller bara stanna till och byta några ord. Det finns även möjlighet att prata mer enskilt.

- Det är viktigt att vi har etablerat ett nära samarbete med polisen. Att de finns på plats i en av kommunens mest publika lokaler ökar tillgängligheten och främjar dialogen med våra invånare, säger Parisa Liljestrand, kommunalråd.

Torsdagen den 29 september, klockan 13.00, inviger vi samarbetet i kulturhusets foajé. Allmänheten är varmt välkomna att vara med – och förutom polisen finns även Parisa Liljestrand, kommunalråd, och andra företrädare från kommunen på plats.

Sidan uppdaterad den 27 september 2016