Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Kultur i rörelse - Gubbyoga

Kultur i rörelse - Gubbyoga

Välkommen på Kultur i rörelse - en perfekt kombination av motion och kultur.

Har du någonsin funderat på att det är dags att vårda din rörlighet men inte riktigt kommit igång? Upplever du smärta i rygg och axlar? Eller vill du komplettera din nuvarande träning med ökad rörlighet och styrka? Under detta yogapass kommer du att arbeta med det som behövs för att stärka och öka din smidighet. Denna yogakurs riktar sig till män och inga förkunskaper krävs.

Insläpp via Bibliotekets entré övreplan, fri entré. Kom ombytt och redo.

Kultur i rörelse – Fullständigt program

Under veckorna 6–15 erbjuds damyoga, gubbyoga och judo i Kulturhuset. Efter aktiviteten finns även möjlighet att njuta av en kopp kaffe eller te. Korpens Ulrika Skarin leder gubbyoga och damyoga. Claudia från Vallentuna Judo instruerar falltekniker i Judo4blance.

Boka biljett

Datum

Plats

Plats: Biblioteket, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 18639, Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur- och Fritidsförvaltningarna

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats