Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Kultur i rörelse - Judo4Balance

Kultur i rörelse - Judo4Balance

Välkommen på Kultur i rörelse - en perfekt kombination av motion och kultur.

Judo4Balance är namnet på Svenska Judoförbundets preventiva träningsprogram för fallträning, det handlar om att lära sig att falla på ett säkert sätt för att öka tryggheten i vardagen. Genom att träna upp stryka, balans och kroppskontroll är det lättare att hinna parera och undvika farliga fall. Inga förkunskaper krävs.

Fri entré. Kom ombytt och redo.

Kultur i rörelse – Fullständigt program

Under veckorna 6–15 erbjuds damyoga, gubbyoga och judo i Kulturhuset. Efter aktiviteten finns även möjlighet att njuta av en kopp kaffe eller te. Korpens Ulrika Skarin leder gubbyoga och damyoga. Claudia från Vallentuna Judo instruerar falltekniker i Judo4blance.

Boka biljett

Datum

Plats

Plats: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 18639, Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur- och Fritidsförvaltningarna

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats