Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Mattias Nilsson Trio feat. Janis Siegel

JANO: Mattias Nilsson Trio feat. Janis Siegel

Som medlem i Manhattan Transfer under 50 år har sångerskan Janis Siegel vunnit såväl tio Grammisar (varit nominerad till 18), som publikens hjärta över hela världen. Genom åren har Janis omisskännliga röst blivit ett av The Manhattan Transfers mest igenkännliga varumärken. Hon sjöng några av Transfers största hits, som "Operator", "Chanson D'Amour", "Twilight Zone", "Birdland", "The Boy from N.Y.C." "Spice of Life", "Ray's Rockhouse", "The Shaker Song", "Mystery", och var med och skrev och sjöng i den Grammisvinnande "Sassy". Hon fick också ett rykte som vokalarrangör genom att skriva fem av låtarna för gruppens hyllade mästerverk, Vocalese, sju för gruppens Grammisvinnande album Brasil, och vann själv en Grammis 1980 för sitt vokalarrangemang av "Birdland".

Boka biljett

Datum

Plats

Plats: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 18639, Vallentuna

Kontakt

Arrangör: JANO i samarbete med Kultur Vallentuna

E-post: jazzklubb.nordost@gmail.com

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats