Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Sportlov: Star Wars V

Sportlov: Star Wars V

Nu kan du se filmklassikerna Star Wars 4, 5 och 6 i Vallentuna Kulturhus under sportlovet. Fri entré!

RYMDIMPERIET SLÅR TILLBAKA:
Det är mörka tider för rebellerna. Efter ett ödesdigert anfall mot isbasen på den frusna planeten Hoth, splittras de under förföljelse. Luke Skywalker söker upp den mystiske Jedi-mästaren Yoda i Dagobahs träskmarker, medan Han Solo och Prinsessan Leia lyckas fly till Bespins vackra Cloud City. I ett försök att få över Luke till den mörka sidan gillrar den ondskefulle Darth Vader en fälla. Mitt under en våldsam ljussvärdsduell mot mörkrets herre, ställs Luke inför den fruktansvärda sanningen om sitt förflutna.

Längd: 2 timmar och 7 minuter

Fri entré

Datum

Plats

Plats: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 18636, Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats