Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Sportlov: Star Wars VI

Sportlov: Star Wars VI

Nu kan du se filmklassikerna Star Wars 4, 5 och 6 i Vallentuna Kulturhus under sportlovet.

JEDINS ÅTERKOMST:
Luke Skywalker och Prinsessan Leia beger sig till Tatooine för att frita Han Solo. De infiltrerar en bas som leds av Jabba De Hutt, galaxens hemskaste gangster. De återförenade rebellerna slår ihop sig med Ewoks stamfolk för att strida mot Imperiets styrkor på Endors måne.

Under tiden konspirerar Kejsaren och Darth Vader för att få över Luke till mörkrets sida och unge Skywalker är fast besluten om att återuppliva Jedi-andan hos sin far. Det galaktiska inbördeskriget kulminerar i en våldsam uppgörelse när de Rebelliska styrkorna samlas för att anfalla den till synes försvarslösa och ofärdiga Dödsstjärnan i en strid som kommer att bli avgörande för galaxens framtid.

Fri entré.

Datum

Plats

Plats: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 18639, Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats