Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Få det att funka vid NPF!

Få det att funka vid NPF!

Välkommen att lyssna på Eric Donell som berättar hur vi får vardagen att funka. Få det att funka – vardagsstrategier vid NPF. På ett lättsamt och inspirerande sätt får du kunskap om strategier för skola, socialt samspel, tidshantering, ordning och reda, arbete och sömn för personer med ADHD, Tourette och autism/Asperger.

Även om man inte uppfyller alla kriterier för en diagnos så kan man ändå behöva hjälp med de svårigheter man upplever.

Fri entré.

Anmälan

Mejla anhorigstod@vallentuna.se

Om föreläsaren

När Eric Donell vid 28-års ålder fick reda på att han hade NPF kom det som en stor överraskning. Men ändå inte. I dag jobbar han som föreläsare där han reser landet runt och sprider viktiga insikter om hur det är att själv ha eller känna någon med NPF.

Utöver det jobbar han som sjuksköterska på BUP och Neuropsykiatriska mottagningen för vuxna, samt är vice förbundsordförande för Riksförbundet Attention (förbundet för NPF).Välkommen på en motiverande föreläsning om NPF

Datum

Plats

Plats: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus

Kontakt

Arrangör: Anhörigstöd, Vallentuna kommun, och föreningen Attention

Länk till webbplats

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats