Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Kulturcafé i bibblan: Mysteriet Stephen King

Kulturcafé i bibblan: Mysteriet Stephen King

Njut av en kopp kaffe eller te, ta del av kultur, historia och samhällsfrågor.

Stephen King har skrivit knappt 90 böcker, otaliga kortnoveller och en hel drös essäer. Men vem är mannen bakom skräcken? Har han en liten pojkes hjärta i en glasburk på skrivbordet? Bjuder han in folk att fira Halloween i sitt hem? Eller är han egentligen en helt vanlig man som gillar att ta långa promenader, leka med sin hund och donera pengar och tid till sin hemstad?

Hans-Åke Lilja berättar om människan och författaren Stephen King samt om böckerna och berättelserna han har skrivit. Hans-Åke Lilja har läst Kings böcker sedan 1983, och driver sedan 28 år tillbaka "Lilja's Library – The World of Stephen", världens största fan-site om Stephen King. Hans-Åke har via "Lilja's Library" som enda fan-site i världen intervjuat King själv inte mindre än två gånger, och har träffat honom tre gånger. Sedan 26 år tillbaka är Hans-Åke även delaktig i att driva den svenska Stephen King-site:en "Följeslagarna" och i våras släppte han sin femte bok om Stephen King, Stephen King: Historier från fem decenniers författarskap.

Välkommen att höra berättelsen om mysteriet Stephen King, mannen som trollbundit världen i 50 år!

Föranmälan
Fri entré, men begränsat antal platser. Anmäl dig till biblioteket via formulär på bibliotek.vallentuna.se, klicka på länken Boka biljett nedan, eller kontakta biblioteket.

Boka biljett

Datum

Plats

Plats: Biblioteket, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 186 39 Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Bibliotek Vallentuna, ABF Norra Stockholm

Länk till webbplats

Telefon: 08-587 853 50

E-post: bibliotek@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats