Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Tjejgrupp & hinderbana

Tjejgrupp & hinderbana

Gratis kurs i hinderfysbana för tjejer i grundskolans årskurs 7–9 samt i gymnasieskolans årskurs 1-3.

Kursen består av fem tillfällen under våren med utbildad tränare från Sports Club samt personal från Fältgruppen. Passen innehåller uppvärmning och rörlighet, träning och utmaningar i hinderbanor samt nedvarvning och stretch. Under hinderbanedelen varvar vi konditionsträning med styrkemoment och lär oss hur man bemästrar hinder i Ninja World och OCR Heaven. Alla tränar efter egen förmåga.

Ingen kostnad. Max 30 deltagare.

Anmälan sker via mejl till faltgruppen@vallentuna.se (se även Boka biljett nedan). Drop-in i mån av plats.

Det här är en satsning från Fältgruppen, Vallentuna kommun, där målbilden är att öka andelen tjejer som ska få möjlighet att prova en ny fysisk fritidsaktivitet, stärka självförtroendet och självkänslan samt skapa nya kompisrelationer. Allt detta i en trygg och inkluderade miljö med personal från Sports Club och Fältgruppen.

Boka biljett

Datum

Plats

Plats: Sports Club

Adress: Tellusvägen 21, Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Fältgruppen, Vallentuna kommun, i samarbete med Sports Club

Telefon: 08-587 851 69

E-post: rebecca.karlsson@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats