H-land blues, Yoldia trio och Domestic Bumblebees

En försommarkväll i bluesens tecken på utescenen vid Vallentuna Kulturhus - del av festivalen Under bar himmel. Scenen ger möjligheter till musikaliska utsvävningar och de tre akterna kommer att visa att "tolvtaktarna" går att variera rejält.

Kvällen inleds av H-land blues, fyra veteraner som först nu provar sina vingar tillsammans. Brottstycken ur några recensioner: "egen touch och känsla", "spelglädjen spred sig", med mera. Spännande!

Kvällens andra akt bjuder på fantastisk stämsång. Yoldia trio har sjungit tillsammans i 2 år men de tre vokalisterna har stor erfarenhet och har framträtt med många "stora namn". Svenska tolkningar av engelskspråkiga sånger står på programmet och de blandar blues, soul och jazz i en behaglig mix. De ackompanjeras av den mångsidige keyboardisten Kettil Medelius.

Sist ut i afton blir det fart, sväng och show. Domestic Bumblebees, en blues- och rock'n'roll-trio står som garant för partystämning. I deras CV kan man läsa att de turnerat i 18 länder och i höst blir det Europaturné. Så håll i hatten för det kommer att gunga rejält.

Fri entré! Varmt välkomna!

Datum

31 maj Kl. 19.00 - 22.00

Plats

Plats: Utescenen, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 186 39 Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur Vallentuna och Vallentuna bluesförening

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats