Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Elvira Lundstedt & Klas Toresson sings and plays Duke Ellington

Elvira Lundstedt & Klas Toresson sings and plays Duke Ellington

Elvira Lundstedt från Sandviken är ett nytt yrväder på den svenska jazzscenen. Hennes unika scennärvaro och utstrålning kombineras med härligt sväng och berörande improvisation. Elviras självsäkra och passionerade röst hänför och imponerar! Stjärnskottet studerar just nu på jazzlinjen på Skurups Folkhögskola och har siktet inställt på de stora scenerna där hon hör hemma.

Tenorsaxofonisten Klas Toresson utmärker sig med sin varma ton och starka melodiska sinne, vilket gör att hans saxofonspel går rakt in i lyssnarens hjärta. Han har frilansat som jazzsaxofonist hela sitt vuxna liv, spelat med alla de största och är en viktig röst på den svenska jazzscenen.

I bandet spelar:
Jonny Ek - piano, Tomas Sjödell - bas, Erik Cappelin - trummor.

Denna kväll kommer bjuda på så väl svängiga som innerliga versioner av våra favoritstandards där energi, nyfikenhet och passion står i centrum. Allt kan hända! Konserten är en del av festivalen Under bar himmel.

Konserten är en del av festivalen Under bar himmel.

Fri entré.

 

Datum

Plats

Plats: Utescenen, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 186 39 Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur Vallentuna och Jazzklubb Nordost

Länk till webbplats

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats