Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Familjekonsert: Bröderna Lindgren

Familjekonsert: Bröderna Lindgren

HJÄLP! Vad är det som händer? Bröderna Lindgren är tillbaka med en ny rockshow för barn och vuxna - Hjälp. Koppla in gitarrerna, sätt på blöjorna och luta er framåt så åker vi!

De återkommande favoriterna kliver upp på scenen med nytt material för barn och vuxna. Med en klädsam strimma av ödmjukhet inför rockens kraft tar de sig an livet precis så som det ser ut. Tillsammans med sin publik verkar de vilja reda ut ett och annat? Vem är det som hjälper vem? Kanske kan vi med glimrande melodier lösa det här tillsammans. Ja, det ska nog gå bra. Eller? Hjälp! Ta med dig barnen på rockshow! 

Bröderna Lindgren blandar allvar med humor och är kort och gott bandet som älskas av alla mellan fyra och 94. De har släppt flera album – varav två vunnit Grammis – där flera kända musiker är med. Bland andra Ebbot Lundberg, First Aid Kit och Amanda Bergman. De har även skrivit musiken till exempelvis Bolibompa, SVT-serien Höjdarna, julkalendern Allram Est och filmen Loranga, Masarin och Dartanjang.

Nu kommer de till utescenen vid Vallentuna Kulturhus med en konsert för hela familjen. Fri entré!

»Mitt i allt glitter, som bara existerar för att bländande glitter utan substans innebär garanterad ekonomisk vinst, finns ett bultande hjärta och det heter Bröderna Lindgren.« //Malena Jansson, Svenska Dagbladet.

Datum

4 juni Kl. 18.00 - 18.45

Plats

Plats: Utescenen, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 186 39 Vallentuna

Kontakt

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats