Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Yvonne Jeppsson - Måleri

Yvonne Jeppsson - Måleri

I år välkomnar Vallentuna konstförening Yvonne Jeppsson till den årliga sommarutställningen!

En del av konstFORM 2024 med stor gemensam vernissage den15 juni kl 12.45!

Yvonne Jeppsson, född 1953 i Småland, flyttade som ung till Stockholm för att studera konst. Efter förberedande studier kom hon in på Konsthögskolan 1980, med måleri som inriktning. Hon studerade för Olle Kåks, Ulf Gripenholm och Tommy Östmar, men den som kom att betyda allra mest var Ulf Linde.

"2003 hittade jag och min familj en gammal bondgård strax söder om Lammhult, där vi tillbringar stora delar av året. Det har också fått stor betydelse för min konstnärliga utveckling. Naturen och minnen från min barndom har blivit till stor inspiration för mina senaste målningar."

Utställningen följer öppettiderna i biblioteket i Vallentuna Kulturhus. 

 

Datum

15 juni Kl. 12.45 - 00.00

Plats

Plats: Konstkuben, Vallentuna Kulturhus

Kontakt

Arrangör: Vallentuna konstförening, Kultur Vallentuna

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats