Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Naturens och Idrottens dag

Naturens och Idrottens dag

Välkommen till en dag fylld med spännande aktiviteter och inspirerande möten! Naturens och Idrottens dag är ett årligt evenemang där du får chansen att uppleva allt det fantastiska som Vallentuna kommun har att erbjuda inom natur och idrott.

Aktiviteter för alla åldrar

Under dagen kommer det att finnas en mängd roliga och intressanta aktiviteter för både stora och små. Prova på olika idrottsgrenar, upptäck nya hobbys och njut av den vackra naturen. Våra lokala organisationer kommer att finnas på plats för att visa upp sin verksamhet och ge dig möjligheten att testa på olika aktiviteter.

Kommunmästerskap i käpphästhoppning

I år blir det även kommunmästerskap i käpphästhoppning! Detta spännande evenemang arrangeras av Vallentuna 4H-gård och är en drop in-tävling, vilket innebär att du kan komma när det passar dig mellan kl. 11.30 och 14.30. Tävlingen är uppdelad i olika klasser baserat på ålder, så att alla får chansen att delta och tävla på lika villkor.

  • Tränings- och prova på-bana: För de som är nya när det gäller käpphästhoppning eller bara vill öva lite innan tävlingen, finns det en träningsbana där du kan prova på sporten. Träningsbanan är öppen kl. 11.00-15.00.
  • Tävlingsbana: För de som är redo att tävla, finns det en tävlingsbana där du kan mäta dina färdigheter mot andra deltagare. Tävlingsbanan är öppen kl. 11.30-14.30.

Anmälan

Ingen föranmälan behövs för att delta i tävlingen. Det är bara att komma och anmäla dig på plats. Se till att komma i god tid för att hinna värma upp och bekanta dig med banorna.

Vi ses på Vallentuna IP!

Datum

24 augusti Kl. 11.00 - 15.00

Plats

Plats: Vallentuna IP, Parkvägen 10

Kontakt

Arrangör: Vallentuna kommun i samarbete med det lokala föreningslivet och privata aktörer.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats