Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Kulturlunch: Carpusa Tango

Kulturlunch: Carpusa Tango

Carpusa Tango är en argentinsk tangogrupp från Buenos Aires med Marysol De Pablo och Julieta Brizzi. Duon har spelat tillsammans i åtta år och har gjort många turnéer runt om i världen inklusive Ecuador, Chile, Sydafrika, Portugal, Norge, Finland och Sverige. 

Carpusa Tango brinner för tangon och vill genom sin unika stil återinföra tangons gyllene år - en hundraårig musiktradition som består av en röst och en gitarr. Missa inte denna mästarklass med levande musik, perfekt för att förstå genren.

Datum

19 september Kl. 12.00 - 13.00

Plats

Plats: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus

Adress: Allévägen 1, 186 39 Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats