Vecka 18 (28/4 - 2/5)
Måndag 28/4
Korvgryta serveras med ris
Falafel serveras med ris och currydipp
Tisdag 29/4
Ostgratinerad sej serveras med dillkokt potatis
Linsgryta "kokos och lime" serveras med rispilaff
Onsdag 30/4
Köttbullar med makaroner
Vegokorv med makaroner
Mösspåtagningslunch serveras kl 13 för våra treor.
Torsdag 1/5
Stängt!
Fredag 2/5
Stängt!
Vecka 19 (5/5 - 9/5)
Måndag 5/5
Kyckling tikka masala serveras med basmatiris
Broccolibiff serveras med couscous och ädelostcrème
Tisdag 6/5
Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
Krämig linssoppa med chili och ingefära serveras med bröd och pålägg
Onsdag 7/5
Helstekt fläskkarré serveras med husets bearnaise samt klyftpotatis
Bakad potatis med grillad paprikaröra och vita bönor
Torsdag 8/5
Fiskburgare med rostad potatis, tartarsås samt klassiska tillbehör
Vegetarisk burgare med rostad potatis samt klassiska tillbehör
Fredag 9/5
Vegetarisk pastagratäng med mozzarella, spenat och soltorkad tomat
Husets rätt
Vecka 20 (12/5 - 16/5)
Måndag 12/5
Ostgratinerad falukorv serveras med potatismos, rostad lök samt senap och ketchup
Indisk korma med blomkål serveras med basmatiris
Tisdag 13/5
Spagetti Bolognese
Spagetti med morot och linssås
Onsdag 14/5
Färsk sejfilé med äggsås, persilja och citron serveras med kokt potatis
Vegetarisk pytt i panna med pepparrotscrème samt pressgurka
Torsdag 15/5
Buffé med blandade smårätter
Fredag 16/5
Kebabgryta serveras med ris och vitlökssås
Fetaostgratinerade rödbetor, ruccola och rostade solroskärnor serveras med citrusyoghurt
Vecka 21 (19/5 - 23/5)
Måndag 19/5
Chili con carne serveras med rostad majssalsa, gräddfil och nachos
Green nuggets serveras med ris samt chili & korianderdipp
Tisdag 20/5
Schnitzel tonkatsu med basmatiris och marinerade böngroddar
Pastagratäng med broccoli och ädelost
Onsdag 21/5
Vårig fiskgryta med fänkål, räkor och musslor serveras med kokt potatis
Rostad paprikasoppa med bröd och pålägg
Torsdag 22/5
Pastasallad "Pick & mix" med kyckling
Vegetarisk pastasallad "pick & mix"
Fredag 23/5
Rödbetsbiffar serveras med rostad potatis och tzatziki
Svamprisotto med grillad lök och sojabönor
Vecka 22 (26/5 - 28/5)
Måndag 26/5
Spagetti med ost och skinksås
Gratinerad bakpotatis fylld med svarta bönor, paprika och lagrad ost serveras med ört och vitlökssås
Tisdag 27/5
Panerad fisk serveras med lax och räkröra samt kokt potatis
Vegetarisk nudelwok serveras sötsur sojasås
Onsdag 28/5
Köttfärsrutor serveras med rostad potatis, coleslaw samt BBQ-sås
Vegetarisk paj med tomat och mozzarella
Vi i köket önskar er alla en fin helg!
Vecka 23 (2/6 - 5/6)
Måndag 2/6
Köttbullar med gräddsås serveras med kokt potatis samt lingonsylt
Äggnudlar dan dan med ingefära och solroskärnor
Tisdag 3/6
Krämig pastagratäng med tonfisk, broccoli och paprika
Vegetarisk stroganoff med saltgurka, crèmefraiche och ris
Onsdag 4/6
Kebabgryta serveras med ris och vitlökssås
Vegetarisk biff med rostad potatis samt majsaioli
Torsdag 5/6
Matsalen stängd på grund av studentfirande
Vi i köket önskar våra studenter all lycka och tack för denna fina termin tillsammans med er!
Vecka 24 (9/6 - 11/6)
Måndag 9/6
Korvbuffé serveras med potatismos, rostad lök, gurkmajonnäs samt ketchup och senap
Green burger serveras med örtsås och potatismos
Tisdag 10/6
Tacos på kycklingfärs serveras med nachos samt klassiska tillbehör
"Veg tacos" serveras med nachos samt klassiska tillbehör
Onsdag 11/6
Gymnasiets pastabuffé
Vi i köket önskar alla en trevlig sommar!