Matsedel

I måltiden ingår salladsbuffé, mjölk eller vatten, hårt bröd och matfett.

Vecka 18 (28/4 - 2/5)

Måndag 28/4

Korvgryta serveras med ris

Falafel serveras med ris och currydipp

Tisdag 29/4

Ostgratinerad sej serveras med dillkokt potatis

Linsgryta "kokos och lime" serveras med rispilaff

Onsdag 30/4

Köttbullar med makaroner

Vegokorv med makaroner

Mösspåtagningslunch serveras kl 13 för våra treor.

Torsdag 1/5

Stängt!

Fredag 2/5

Stängt!

Vecka 19 (5/5 - 9/5)

Måndag 5/5

Kyckling tikka masala serveras med basmatiris

Broccolibiff serveras med couscous och ädelostcrème

Tisdag 6/5

Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg

Krämig linssoppa med chili och ingefära serveras med bröd och pålägg

Onsdag 7/5

Helstekt fläskkarré serveras med husets bearnaise samt klyftpotatis

Bakad potatis med grillad paprikaröra och vita bönor

Torsdag 8/5

Fiskburgare med rostad potatis, tartarsås samt klassiska tillbehör

Vegetarisk burgare med rostad potatis samt klassiska tillbehör

Fredag 9/5

Vegetarisk pastagratäng med mozzarella, spenat och soltorkad tomat

Husets rätt

Vecka 20 (12/5 - 16/5)

Måndag 12/5

Ostgratinerad falukorv serveras med potatismos, rostad lök samt senap och ketchup

Indisk korma med blomkål serveras med basmatiris

Tisdag 13/5

Spagetti Bolognese

Spagetti med morot och linssås

Onsdag 14/5

Färsk sejfilé med äggsås, persilja och citron serveras med kokt potatis

Vegetarisk pytt i panna med pepparrotscrème samt pressgurka

Torsdag 15/5

Buffé med blandade smårätter

Fredag 16/5

Kebabgryta serveras med ris och vitlökssås

Fetaostgratinerade rödbetor, ruccola och rostade solroskärnor serveras med citrusyoghurt

Vecka 21 (19/5 - 23/5)

Måndag 19/5

Chili con carne serveras med rostad majssalsa, gräddfil och nachos

Green nuggets serveras med ris samt chili & korianderdipp

Tisdag 20/5

Schnitzel tonkatsu med basmatiris och marinerade böngroddar

Pastagratäng med broccoli och ädelost

Onsdag 21/5

Vårig fiskgryta med fänkål, räkor och musslor serveras med kokt potatis

Rostad paprikasoppa med bröd och pålägg

Torsdag 22/5

Pastasallad "Pick & mix" med kyckling

Vegetarisk pastasallad "pick & mix"

Fredag 23/5

Rödbetsbiffar serveras med rostad potatis och tzatziki

Svamprisotto med grillad lök och sojabönor

Vecka 22 (26/5 - 28/5)

Måndag 26/5

Spagetti med ost och skinksås

Gratinerad bakpotatis fylld med svarta bönor, paprika och lagrad ost serveras med ört och vitlökssås

Tisdag 27/5

Panerad fisk serveras med lax och räkröra samt kokt potatis

Vegetarisk nudelwok serveras sötsur sojasås

Onsdag 28/5

Köttfärsrutor serveras med rostad potatis, coleslaw samt BBQ-sås

Vegetarisk paj med tomat och mozzarella

Vi i köket önskar er alla en fin helg!

Vecka 23 (2/6 - 5/6)

Måndag 2/6

Köttbullar med gräddsås serveras med kokt potatis samt lingonsylt

Äggnudlar dan dan med ingefära och solroskärnor

Tisdag 3/6

Krämig pastagratäng med tonfisk, broccoli och paprika

Vegetarisk stroganoff med saltgurka, crèmefraiche och ris

Onsdag 4/6

Kebabgryta serveras med ris och vitlökssås

Vegetarisk biff med rostad potatis samt majsaioli

Torsdag 5/6

Matsalen stängd på grund av studentfirande

Vi i köket önskar våra studenter all lycka och tack för denna fina termin tillsammans med er!

Vecka 24 (9/6 - 11/6)

Måndag 9/6

Korvbuffé serveras med potatismos, rostad lök, gurkmajonnäs samt ketchup och senap

Green burger serveras med örtsås och potatismos

Tisdag 10/6

Tacos på kycklingfärs serveras med nachos samt klassiska tillbehör

"Veg tacos" serveras med nachos samt klassiska tillbehör

Onsdag 11/6

Gymnasiets pastabuffé

Vi i köket önskar alla en trevlig sommar!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats