Vecka 3 (13/1 - 17/1)
Måndag 13/1
Köttbullar,potatis,brunsås,smörgåsgurka
Grönsakscurry,potatis
Tisdag 14/1
Makaronipudding,lingonsylt,smält smör
Rotfruktsgratäng
Onsdag 15/1
Fläskköttsgryta sweet 'sour,ris
Quorngulasch,potatis
Torsdag 16/1
Fiskpanetter,potatis,remouladsås
Ost-och broccolipaj,örtdressing
Fredag 17/1
Köttfärssås,spaghetti
Lins-och morotssås,spaghetti
Vecka 4 (20/1 - 24/1)
Måndag 20/1
Varmkorv serveras med potatismos, rostad lök samt senap och ketchup
Ugnsgratinerad quornfilé med tomat och ost serveras med potatismos
Tisdag 21/1
Kycklingpannbiff med tzatziki serveras med rostad potatis
Indisk "korma" med blomkål serveras med basmatiris
Onsdag 22/1
Pasta serveras med krämig tonfisksås
Rotfruktskalops med potatis samt inlagda rödbetor
Torsdag 23/1
Ost och broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
Italiensk tomatsoppa serveras med bröd och pålägg
Fredag 24/1
"Chili" på vildsvin serveras med bönsalsa, cheddardip och Nachos
Bönchili serveras med bönsalsa, cheddardip och Nachos
Vecka 5 (27/1 - 31/1)
Måndag 27/1
Kyckling i currysås "kokos" serveras med ris
Kikärtsbiff serveras med bulgurpytt samt vitlökssås
Tisdag 28/1
Chorizo serveras med ajvar, gräddfil samt rostad kulpotatis
Rotfruktsstroganoff med linser serveras med ris och saltgurka
Onsdag 29/1
Krämig sås med kalkon, vitlök och crèmefraiche serveras med pasta
Pasta al funghi "svamp"
Torsdag 30/1
Pannbiff med grönpepparsås samt kokt potatis
Vegetarisk moussaka serveras med fetaostdip
Fredag 31/1
Fiskburgare med bröd, tartarsås, rostad potatis samt klassiska tillbehör
Vegetarisk burgare med bröd samt klassiska tillbehör