Bästa tillväxt 2018

Glädjande besked till våra företagare!

Vallentuna kommun kommer på tredje plats i ”Syna Bästa Tillväxt 2018.” Priset Bästa Tillväxt tilldelas sedan 2007 den kommun i varje län där företagen har bäst tillväxt. Priset delas ut årligen av kreditupplysningsföretaget Syna, som granskar bokslut från samtliga svenska aktiebolag för att utse vinnarna. Utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.

Det är kul att Vallentuna hamnar så högt upp på listan. Kommunen har ett rikt näringsliv och vi ser hur det växer och företagen investerar. Sammantaget indikerar detta på ett gott klimat för våra företag. Det är ett glädjande besked att få dela med våra företagare, säger Magnus Isberg, Näringslivsutvecklare. 

 Logotyp Syna Bästa tillväxt 2018

Vallentuna fortsätter att växa

Bred tillväxt skapar stabila regioner. Därför är Bästa tillväxt en viktig värdemätare. Synas tillväxtindex premierar en stabil utveckling i näringslivet och lyfter fram kommuner där många företag växer.

Det är det här vi jobbar för och i Vallentuna vill vi fortsätta skapa de bästa förutsättningarna för att människor och idéer ska få växa. Jag vill ge en stor eloge för våra näringsidkare, säger Parisa Liljestrand, kommunstyrelsens ordförande. 

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats