Start / Näringsliv och arbete / Arbeta hos oss / Arbeta som vikarie hos oss

Arbeta som vikarie hos oss

Vill du ha ett meningsfullt arbete och samtidigt ha inflytande över när, var och hur mycket du vill jobba? Det finns alltid ett stort behov av timvikarier till våra verksamheter inom vård, omsorg, förskola och skola. Här kan du lära dig mer om vad det innebär att vara vikarie hos oss och hur du söker jobb som vikarie.

Välj när och hur mycket du vill jobba - vi behöver dig året runt

Inom Vallentuna kommun finns två enheter som rekryterar och ansvarar för både kortare och längre vikariat, en inom vård och omsorg, en inom förskola och skola. Vi rekryterar nya timvikarier löpande och har stora behov av dig som vill arbeta som vikarie, året runt.

Som vikarie hos oss får du både möjlighet att knyta nya kontakter och bygga upp värdefull erfarenhet och referenser inför framtida jobb. Du kan välja att kombinera arbetet som vikarie med studier eller annan sysselsättning.

Vikarie inom vård och omsorg

Är du intresserad av att bli vikarie hos oss är du varmt välkommen att göra en ansökan. Lär dig mer om hur det är att arbeta som vikarie inom vård och omsorg och ansök här.

Att vara vikarie inom vård och omsorg

Två personer håller i hand

Vikarie inom skola och förskola

Är du intresserad av att bli vikarie hos oss är du varmt välkommen att göra en ansökan. Lär dig mer om hur det är att arbeta som vikarie inom förskola och skola och ansök här.

Att vara vikarie inom förskola och skola

Tre elever klättrar på en stenbumling
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats