Start / Näringsliv och arbete / Arbeta hos oss / Arbeta som vikarie hos oss

Arbeta som vikarie hos oss

Vill du ha ett meningsfullt arbete och samtidigt ha inflytande över när, var och hur mycket du vill jobba? Då skulle ett jobb som timvikarie inom vård, omsorg, förskola, grundskola eller kök kunna vara något för dig!

Inom Vallentuna kommun finns två enheter som rekryterar och ansvarar för både kortare och längre vikariat, en inom vård och omsorg, en inom förskola och skola. Vi rekryterar nya timvikarier under flera perioder varje år, så håll utkik här på vår webbplats.

Som vikarie hos oss får du både möjlighet att knyta nya kontakter och bygga upp värdefull erfarenhet och referenser inför framtida jobb. Du kan välja att kombinera arbetet som vikarie med studier eller annan sysselsättning.

 

Vikarie inom vård och omsorg

Är du intresserad av att bli vikarie hos? Lär dig mer om hur det är att arbeta som vikarie inom vård och omsorg, möt våra medarbetare, läs om våra arbetsplatser och se lediga tjänster som går att söka här.  

Att vara vikarie inom vård och omsorg

Två personer håller i hand

Vikarie inom skola och förskola

Är du intresserad av att bli vikarie i våra förskolor, skolor eller kök? Lär dig mer om vad jobbet innebär, möt medarbetare inom skolans värld och se lediga tjänster här.

Att vara vikarie inom förskola och skola

Tre elever klättrar på en stenbumling
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats