Start / Näringsliv och arbete / Nyheter näringsliv och arbete / HR-konsulterna i final till Årets Team på Framtidsgalan

HR-konsulterna i final till Årets Team på Framtidsgalan

För andra året i rad är ett team från Vallentuna kommun i final i Framtidsverkets årliga gala! Under Framtidsgalan uppmärksammas personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor. 2020 var vårt Kontaktcenter finalister till Årets Team, i år är HR-konsulterna en av de åtta finalisterna.

HR-konsulternas samarbete genomsyras av ett nyfiket, modigt och engagerat förhållningssätt till både uppdrag och varandra. Ett samarbete som bygger på att man hjälps åt, utbildar varandra, är prestigelös och fördelar arbetsuppgifter utifrån kompetens och möjligheter.

– Ett gott ledarskap och medarbetarskap är områden som präglar vår kultur i Vallentuna kommun, säger Annika Hellberg, kommundirektör. HR-konsulterna är ett enastående team som baserat på forskning och erfarenhet har skapat både en tydlig struktur och ett konkret arbetssätt som skapar framgångar. Resultaten syns bland annat i Kommunkompassen där SKR lyfter fram Vallentuna kommun som ett gott nationellt exempel. Både intern uppföljning och externa undersökningar visar att Vallentuna kommun är framstående inom områdena ledarskap och medarbetarskap. Stort tack till HR-konsulterna som skapar nyckeln till de goda resultaten!

– Jag är stolt över hela min arbetsgrupp och HR-konsultgruppen förtjänar verkligen den här nomineringen. Trots pandemi och konstiga arbetsförutsättningar har gruppen visat ett otroligt engagemang och samarbete, säger Annika Colding, personalchef.

Vi önskar HR-konsulterna ett stort grattis till finalplatsen och varmt lycka till i vid prisutdelningen på Framtidsgalan den 9 november!

Om Framtidsgalan:

Framtidsgalan är en kompetensutvecklande heldag där syftet är att uppmärksamma de personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor. På så sätt lyfts ambassadörer fram som kan inspirera andra till att arbeta och göra karriär inom den offentliga sektorn. Hr-konsulterna är en av åtta finalister och vinnaren utses på galan den 9 november 2021. Framtidsverket verkar för att säkra offentlig sektors kompetensförsörjning.

Finalisterna i HR-teamet är: Monica Karlén, Jennie Bergendorff, Ulf Ljusberg, Catrin Olsson, Jens Björck och Susanne Debourg Hodder

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats