Start / Näringsliv och arbete / Nyheter näringsliv och arbete / Lyft för företagsklimatet i Vallentuna

Lyft för företagsklimatet i Vallentuna

Resultatet av Svenskt Näringslivs årliga enkätundersökning om företagsklimatet i Sveriges kommuner släpptes den 25 maj 2021. Företagsklimatet i Vallentuna utvecklas positivt. Kommunens resultat ökar i de flesta kategori, bland annat i den viktiga frågan om företagens sammanfattande omdöme om företagsklimatet i kommunen.

- Vi har arbetat mycket målinriktat med näringslivsklimatet i Vallentuna. Tidigare i våras fick vi rekordhöga NKI-siffror (Nöjd Kund Index). Vi är nöjda att vårt arbete också återspeglar sig i Svenskt Näringslivs undersökning, säger Parisa Liljestrand, kommunstyrelsens ordförande.

Ett viktigt arbete inom Vallentuna kommun är att utveckla service och bemötande och ha rimliga handläggningstider. I dessa områden stiger Vallentuna i företagarnas bedömning.

- Det är ett systematiskt och uthålligt arbete som pågår för att höja resultaten i Vallentuna kommun. Med stort engagemang och bra samarbete fortsätter vi arbetet för att vara en fantastisk kommun för våra invånare, företag och föreningar, säger Annika Hellberg, kommundirektör.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats