Start / Näringsliv och arbete / Nyheter näringsliv och arbete / Informationskväll om Vallentuna Matmarknad

Informationskväll om Vallentuna Matmarknad

25 oktober bjuder vi in dig som livsmedelsproducent till en informationskväll om Vallentuna Matmarknad i matsalen på Kårsta skola.

För att underlätta för lokala leverantörer och producenter att sälja sina varor till våra kommunala storkök har vi tagit fram ett inköpssätt som vi kallar Vallentuna Matmarknad. Vallentuna Matmarknad är ett enklare och mer flexibelt sätt att sälja livsmedel till vår kommun än traditionella ramavtalsupphandlingar. Är du nyfiken på att lära dig mer om värdet med Vallentuna Matmarknad för dig som leverantör? Då är du välkommen på vår informationskväll med enklare middag, tisdag 25 oktober.

Vi inleder med lättare middag och mingel från kl. 18.00 och kl. 18.30 är det kaffe samtidigt som Vallentunas kommundirektör Annika Hellberg hälsar välkommen. Därefter ges en introduktion till matmarknaden av medarbetare på Vallentuna kommun: Charlotte Müntzing, kostchef, Sebastian Fjäll, upphandlare med ansvar för Vallentuna Matmarknad samt Magnus Isberg, näringslivsstrateg. Du får bland annat lära dig om vad matmarknaden är och hur det går till att sälja sina varor till kommunen via Vallentuna Matmarknad.

Efter föreläsningen finns det tid för frågor.

Dag och tid: 25 oktober kl. 18.00

Plats: Matsalen i Kårsta skola

Du anmäler dig till magnus.isberg@vallentuna.se senast fredag 21 oktober.

Varmt välkommen!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats