IP Skogen - En mobil idrotts- och friluftsanläggning

IP Skogen är en mobil idrotts- och friluftsanläggning som föreningar kan låna vid arrangemang av till exempel idrottstävlingar.

Anläggningen är ett samarbete mellan kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker. I första hand lånas anläggningen ut till bidragsberättigade föreningar i de sex kommunerna utan kostnad. Föreningar och organisationer från andra kommuner kan hyra material från IP Skogen efter marknadsmässig hyra och tillgång.

I anläggningen finns bland annat expeditionsvagn, tält av olika storlekar, bord och stolar, högtalaranläggning, tidtagning, resultattavlor och diverse elmaterial.

Här kan du se vad som finns i materialspecifikationen.

För att boka fyller du i materialspecifikation och skickar den till ipskogen@taby.se. Det går också bra att ringa in din beställning under våra ordinarie öppettider.

Öppettider:
Måndagar och fredagar kl. 08.30-10.00 
Tfn: 08-555 594 84
E-post: ipskogen@taby.se 

Vagnar och tillbehör hämtas efter bokning ut från IP Skogen på Fogdevägen 6 i Täby.

Att tänka på vid hyra av material:

  • Var ute i god tid med er bokning.
  • När ni hämtar och lämnar ert material kom alltid med bärhjälp då ni behöver vara minst två för att packa och lämna tillbaka material. Bärhjälp kan ej garanteras på plats.
  • Material som hämtas på fredag lämnas på måndag och material som hämtas på måndag lämnas på fredag. Om inget annat avtalas.
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats