Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Belysningen på Vallentuna Idrottsplats löparbanor tänds upp för allmänheten

Belysningen på Vallentuna Idrottsplats löparbanor tänds upp för allmänheten

Vintermörkret behöver inte stoppa dig från att jogga och löpträna på kvällarna. I Vallentuna kommun så finns det tre motionsspår med belysning. Nu tänder vi även belysningen vid Vallentuna Idrottsplats löparbanor för dig som hellre vill springa där när mörkret har lagt sig.

Från och med måndagen den 14 december så kommer vi att tända belysningen från kl.15.00 och hålla tänt till kl.20.00. Detta gäller fram till och med 31/1.

Detta gör vi då behovet att fortsätta motionera på idrottsplatsen har ökat trots att många föreningars verksamhet har pausat för säsongen.

För att minska risken att boende i området störs av belysningen kommer endast den lägre armaturen tändas. De stora strålkastarna kommer inte att användas för att belysa löparbanorna.

Denna möjlighet blir ett komplement till de upplysta motionsspåren. Det är bra att känna till att löparbanorna inte kommer att snöröjas vid eventuell nederbörd.

Undantagsdatum då det inte tänds:
onsdag 23/12 - fredag 25/12
onsdag 30/12 - fredag 1/1

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats