Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Mötesplats för ditt barn i Karby!

Mötesplats för ditt barn i Karby!

Under våren 2024 ska en ny mötesplats med bibliotek, kulturskola och öppen ungdomsverksamhet öppna i Karby. För att den ska bli så bra som möjligt bjuder vi in dig, som är vårdnadshavare till barn i årskurs 6–9, till en medborgardialog. Vi inleder träffen med att informera om den kommande mötesplatsen och sedan vill vi gärna ha dina tankar, frågor och förväntningar på just ungdomsverksamheten. Efter träffen bjuder vi på fika.

När och var?

Lördagen den 14 oktober 2023 kl. 13 är du välkommen till Karbyskolans matsal, Vadavägen 1, Brottby. Vi räknar med att vara klara cirka kl. 15.

Ingen anmälan

Du behöver inte anmäla dig för att vara med, men om du har några särskilda önskemål eller behov, som stöd för funktionsvariation eller specialkost för matallergi när det gäller fikat, så är det bra om du hör av dig till oss innan vi ses. Mejla till carl-johan.wicklund@vallentuna.se och skriv:

• "Medborgardialog" som rubrik/ämne.
• Ditt för- och efternamn.
• Dina önskemål eller behov.

Svara gärna på enkäten

Oavsett om du kan komma på träffen eller inte så är vi tacksamma om du vill svara på några frågor via enkäten nedan. Det tar bara några minuter och är mycket värdefullt för vårt arbete att skapa en så bra mötesplats som möjligt.

Du kan besvara enkäten fram till och med den 31 oktober 2023.

Vill du ha återkoppling?

Efter dialogen kommer vi att analysera och sammanställa materialet till en rapport, som ska ligga till grund för utformandet av mötesplatsens ungdomsverksamhet. Du som vill få återkoppling får gärna uppge din mejladress när vi ses den 14 oktober eller så lämnar du den i slutet av enkäten nedan. Sedan får vi se hur bidragen har påverkat mötesplatsen när den öppnar under våren 2024.

Tack för att just du vill vara med och påverka ditt barns fritid i Karby!

Hoppas vi ses den 14 oktober!
Personalen på Ung Fritid

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats