Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Vallentuna behöver dig som är ung!

Vallentuna behöver dig som är ung!

Under senare delen av våren 2024 ska en ny mötesplats med bibliotek, kulturskola och öppen ungdomsverksamhet öppna i Karby. För att den ska bli så bra som möjligt vill vi gärna ha dina tankar, frågor och förväntningar kring just ungdomsverksamheten. Därför bjuder vi in dig, som går i årskurs 7–9 och vill vara med och påverka din fritid i Karby, till en rolig eftermiddag där vi testar några aktiviteter tillsammans och pratar om den nya öppna ungdomsverksamheten. När vi är klara för dagen bjuder vi på pizza och läsk!

När och var?

Lördagen den 23 september 2023 kl. 13 är du välkommen till Karbyskolans matsal, Vadavägen 1, Brottby. Vi räknar med att vara klara cirka kl. 15.

Ingen anmälan

Du behöver inte anmäla dig för att vara med, men om du har några särskilda önskemål eller behov, som stöd för funktionsvariation eller specialkost för matallergi, så är det bra om du hör av dig till oss innan vi ses. Mejla till carl-johan.wicklund@vallentuna.se och skriv:

  • "Ung Karby" som rubrik/ämne.
  • Ditt för- och efternamn.
  • Dina önskemål eller behov.

Svara gärna på enkäten

Oavsett om du kan komma på träffen eller inte så är vi tacksamma om du vill svara på några frågor via enkäten nedan. Det tar några minuter och är mycket värdefullt för vårt arbete att skapa en så bra mötesplats som möjligt för dig och dina kompisar i Karby.

Du kan besvara enkäten fram till och med den 31 oktober 2023.

Vad händer sen?

Efter vår träff samlar vi ihop allt som ni har gett oss och tänker till. Vårt mål är att använda informationen för att påverka hur den nya mötesplatsen ska bli och vad som kommer att hända där. Du som vill veta vad vi har lärt oss och hur vi tänker gå vidare får gärna uppge din mejladress när vi ses den 23 september eller så lämnar du den i slutet av enkäten nedan. Sedan får vi se hur bidragen har påverkat mötesplatsen när den öppnar under senare delen av våren 2024.

Tack för att just du vill vara med och påverka din fritid i Karby!

Hoppas vi ses den 23 september!
Personalen på Ung Fritid

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats