Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Vallentuna IP öppet för spontanidrott

Vallentuna IP öppet för spontanidrott

Fotbollsplan

Sedan 20 december är alla kommunala motions- och idrottsanläggningar stängda för bokad verksamhet till och med 24 januari. Vallentuna idrottsplats är öppen för spontanidrott. 

Under denna period kommer löparbanan och östra konstgräsplanen på Vallentuna IP att vara tända för att möjliggöra spontanidrott i mindre grupper, dock inte organiserad lagträning. Belysningen är tänd måndag-söndag kl. 15.00–20.00.

På asfaltsytan närmast motionsspåret ställs 2st ishockeymål ut för spontanidrott. Omklädningsrum är stängda men toalett finns att tillgå vid västra konstgräsplan och till vänster om vaktmästarentrén in till ishallen.

I Vallentuna kommun så finns det också tre motionsspår med belysning, Lindholmen, Össeby IP och Vallentuna IP. Du finner mer information om spåren här. 

För att minska risken att boende i området kring Vallentuna IP störs av belysningen kommer endast den lägre armaturen tändas. De stora strålkastarna kommer inte att användas för att belysa löparbanorna.

Det är bra att känna till att löparbanan, fotbollsplan och asfaltsytan inte kommer att snöröjas vid eventuell nederbörd.


Undantagsdatum då det inte tänds:
onsdag 23/12 - fredag 25/12
onsdag 30/12 - fredag 1/1

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats