SeniorNet

Just nu letar vi efter seniorer som vill lära andra seniorer använda IT. Är det du eller kanske någon du känner? Nu finns chansen att vara med och starta upp en lokal SeniorNet-klubb här i Vallentuna.

SeniorNet är en ideell, oberoende IT-förening som finns till för att sprida kunskap och hjälpa seniorer att använda modern digital teknik. Idag kan alltifrån att betala räkningar och ta del av vård och omsorg till att ha kontakt med vänner och familj genom videosamtal kräva digitala kunskaper.

Vi vill göra internet och digitala tjänster tillgängliga för fler. Därför vill vi nu hitta några digitalt intresserade seniorer som med vår hjälp vill starta upp en lokal SeniorNet-klubb och dela med sig av sina digitala kunskaper. Vi som kommun kan stötta föreningen att komma igång med till exempel lokal och teknik men vi behöver några drivna seniorer som vill starta upp föreningen och planera verksamheten framåt för att det här ska bli verklighet.

Är du intresserad av att vara med och starta upp en SeniorNet-klubb här i Vallentuna? Anmäl ditt intresse till Sara Bjällsten så blir du kontaktad för mer information. 

Sara Bjällsten

Administrativ samordnare

E-post: sara.bjallsten@vallentuna.se

Telefon: 08-58786101

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats