Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Träffpunkten besöker Karby!

Träffpunkten besöker Karby!

Träffpunkterna i Vallentuna är sociala mötesplatser för seniorer och daglediga och nu kommer verksamheten på besök i Karby ett antal måndagar framöver. Vi ses på fritidsgården Haket vid Össeby IP kl. 10.30–12.30.

– Vi ser verkligen fram emot att träffa seniorer och daglediga i Karby, såväl nya besökare som de som vi har mött tidigare. Kom själv eller tillsammans med någon vän. Eller varför inte tipsa en granne som kanske brukar vara ensam att titta in till oss på en fika? Det finns alltid personal på plats så ingen behöver vara själv om man kommer ensam, säger Anette Fahlcrantz, samordnare för Träffpunkterna i Vallentuna.

När träffpunkten besöker Karby finns det möjlighet att träffas och prata, köpa fika eller vara med på en frågesport. Det finns även pingisbord och biljardbord och den som vill kan ta med sig ett eget handarbete. Du får gärna komma med önskemål om vad vi mer kan göra på träffarna. Och så hoppas vi förstås på fina vårdagar då vi kan sitta ute tillsammans vid borden och njuta av sol och gemenskap.

Vem får komma?

Alla är välkomna när träffpunkten är på besök i Karby, även du som inte bor i Karby med omnejd.

När ses vi?

Måndagar till och med den 16 maj 2022, kl. 10.30–12.30, med undantag av den 18 april då det är helgdag.

Varmt välkommen!

 

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats