Start / Fritid och kultur / Nyheter fritid och kultur / Välkommen tillbaka in på träffpunkterna!

Välkommen tillbaka in på träffpunkterna!

Torsdagen den 16 september 2021 öppnar Träffpunkten Allévägen 10 och Kårstaträffen i Kårsta bibliotek upp för verksamhet inomhus igen och det firar vi med att bjuda på tårta och kaffe.

– Vi är så glada att äntligen kunna välkomna våra besökare in på träffpunkterna igen. Vi har mött och lärt känna dem utomhus under våren och sommaren, men nu ser vi fram emot att träffas även inomhus och på sikt även kunna erbjuda andra aktiviteter, säger enhetschef Torsten Tummen Scott.

Under pandemin har restriktionerna följts och det har inneburit att verksamheten inomhus har varit stängd. Istället har besökarna erbjudits och deltagit i aktiviteter utomhus i form av utegympa, bingo, promenader, trädgårdsspel och mycket mer. Vi fortsätter att följa restriktioner från myndighet och kommun och anpassar vår verksamhet efter dessa.

Öppettider

Träffpunkten Allévägen 10: måndag–fredag kl. 10–15 (vissa måndagar kl. 10–13)
Kårstaträffen i Kårsta bibliotek: torsdag kl. 13–15.

Invigning av Hälsans stig

I samband med öppnandet av träffpunkten kommer också den nya delen av Hälsans stig att invigas. Invigningen sker klockan 14.00 med Lars Carlsson, ordföranden i fritidsnämnden. Läs mer om den nya leden här: Hälsans stig - Vallentuna Centrumslingan.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats