Start / Fritid och kultur / Kultur / Kulturprojekt / Arkeolog 8, KOKO 2021

Arkeolog 8, KOKO 2021

Arkeolog 8 är ett samskapande danskollektiv som gör (dans)konstnärliga och pedagogiska projekt i olika format, såsomdansföreställningar och workshops, för barn, unga och vuxna. Under 2021 är Arkeolog 8 kommunkoreografer i Vallentuna.

Det betyder att vi möter både barn och vuxna i Vallentuna genom olika konstnärliga och pedagogiska projekt som genomförs under året i samverkan med olika organisationer och grupper i kommunen.

Tillsammans med barn, unga och vuxna i Vallentuna kommun, arbetar vi med klimat- och miljöfrågan utifrån olika perspektiv, händelser och projekt. Med modet att gå före arbetar vi med, reflekterar över och inspireras till inre omställning genom konstnärliga upplevelser som vi skapar och deltar i tillsammans under 2021.

Nedan kan du läsa om de projekt som genomförs under året i Vallentuna.

Utöver de projekt du kan läsa om nedan arbetar vi även med en liten grupp vallentunabor som deltar i våra projekt och processer på olika sätt under hela året. Vill du vara med i denna referensgrupp som vi kallar KOKO community? Hör av dig till oss på hello@arkeolog8.se.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats