Föreningskopiering

Som registrerad förening i kommunens föreningsregister så finns möjligheten att använda föreningskopiatorn i Kulturhuset.

Till föreningskopiatorn får ni tillträde och kopierar när det passar er. Ert användande registreras på er föreningskod och faktureras en gång om året.

Kopieringsapparaten finns på Kulturhusets övre plan, enklaste är att använda ingången genom biblioteket när det är öppet. För att få tillträde till rummet behöver ni kvittera ut en särskild passerbricka.

Frågor och svar

Vår förening vill kopiera, hur gör vi då?

Först så behöver er förening vara registrerad i kommunens föreningsregister. Ta kontakt med kommunens kontaktcenter så hjälper de er att bli det. Kontaktuppgifter och öppettider hittar du här.

När det är ordnat så beställer kontaktcenter en nyckelbricka och en kopieringskod som kopplas till er förening. När de har kommit så får ni ett meddelande om att ni kan komma för att hämta ut er bricka. Efter det så går det bra att kopiera i föreningskopieringsutrymmet.

Vad kostar det?

Avgifter för föreningskopiering är följande, fastställda av kommunfullmäktige 2014-11-10 reviderad av fritidsnämnden 2022-06-02 § 43. Avgiften gäller per kopierad sida, och anges inkl. moms (25 %).

Pris

A4 svart-vit: 1 kr
A4 färg: 2 kr
A3 svart-vit: 2 kr
A3 färg: 4 kr

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats