Start / Förskola och skola / Grundskola och fritidshem / Nyheter grundskola och fritidshem / Stipendium för elever på Bällstabergsskolan och Hagaskolan

Stipendium för elever på Bällstabergsskolan och Hagaskolan

Onsdagen den 14 juni fick Josefin Esni Sellberg från Bällstabergsskolan och Matilda Wästerby Jara från Hagaskolan ta emot ett stipendium för sina enastående prestationer. Stipendiet delas ut för att belöna och uppmuntra avgångselever i årskurs 9 som har uppnått betyg A i samtliga ämnen.


Rektorerna för Bällstabergsskolan och Hagaskolan gav följande motiveringar.


"Josefin är en smart, snäll, självgående, ansvarstagande och hjälpsam elev som är nyfiken och alltid vill bli bättre. Hennes engagemang i skolan är mycket stort och hon besitter fantastiska kunskaper inom alla områden. Hon är så väl värd detta stipendium och vi önskar henne lycka till med framtida studier".
Marie – Louise Yllner Geuken, Rektor Bällstabergsskolan


"Matilda från Hagaskolan avslutade grundskolan med 340 meritpoäng, d.v.s. A i samtliga ämnen. För att lyckas med det hon har åstadkommit krävs det inte bara djup och bredd i ämneskunskaper inom olika områden, utan det krävs också drivkraft, ambition och uthållighet över tid. Det har hon verkligen visat".
Anna Andreasson, Rektor Hagaskolan

 

Stort grattis Josefin och Matilda, hoppas ni båda får en riktigt härlig sommar!

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats