Start / Omsorg och hjälp / Funktionsvariation / Fritidsaktiviteter och mötesplatser

Fritidsaktiviteter och mötesplatser

Alla har rätt till meningsfull fritid! Här kan du läsa om mötesplatser, evenemang och aktiviteter som arrangeras i Vallentuna för dig som har en funktionsvariation. Aktiviteterna kompletterar det stora kultur- och fritidsutbudet som finns i kommunen där du naturligtvis också är välkommen.

Behöver du hjälp att hitta en fritidsaktivitet i Vallentuna?

Söker du efter något att göra på din fritid och behöver stöd att hitta något som passar utifrån dina förutsättningar? Välkommen att kontakta:

Anette Fahlcrantz:

anette.fahlcrantz@vallentuna.se 

 

Vilka fritidsaktiviteter kan du välja på?

Fritidsnätet är en webbplats med ett samlat fritidsutbud för barn, ungdomar och vuxna som behöver extra stöd i Stockholms län. Här kan du söka utifrån fyra kriterier: aktivitet, plats, funktionsvariation och ålder för att hitta aktiviteter utifrån dina önskemål.

Gå in på www.fritidsnatet.se där det finns över 400 föreningar, fritidsgårdar, evenemang och andra verksamheter som fungerar för personer som behöver extra stöd.

Behöver du hjälp att hitta en idrott som passar dig?

Vill du ha hjälp med att hitta en idrott som passar just dig? Du kan gärna kontakta Parasport Stockholm för vägledning. Du hittar mer information på www.parasport.se eller mejla till kansli.stockholm@parasport.se 

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats