Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Prova på ett jobb på Vallentuna kommun

Prova på ett jobb på Vallentuna kommun

Har du avslutat din gymnasieutbildning i år eller förra året och letar efter ett jobb? I höst erbjuder vi möjligheten att "prova på" ett arbete med lön inom Vallentuna kommun. Arbetet startar den 15 september och avslutas den 15 december. Syftet med arbetet är att du, förutom en inkomst, ska få med dig värdefulla erfarenheter inför framtida jobb och studier.

Ansökan öppnar den 1 juli. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2021. Du ansöker genom att skicka in ett CV och personligt brev via intresseanmälan på sidan vallentuna.se/ungdomsjobb. Du hittar länken dit längre ner på sidan. I brevet får du gärna berätta kort om dig själv, dina intressen och om det är några särskilda jobb inom kommunen som du är extra nyfiken på. I början av september kommer du som ansökt att bli kontaktad av en arbetscoach. Du kommer att få information om vilken arbetsplats som du, utifrån din ansökan, har blivit erbjuden en plats på.

Arbetets längd är 3 månader. Innan arbetet avslutas kommer du få träffa en studie-och yrkesvägledare som kan hjälpa dig om du vill söka nya jobb, eller om du är intresserad av att utbilda dig inom yrket du just provat på.

Du som söker ska ha gått ut gymnasiet i år eller förra året och bo i Vallentuna kommun.

Mer information och anmälan hittar du på vallentuna.se/ungdomsjobb.

 

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats