Väsbygården

Väsbygården ligger centralt i Vallentuna, öster om Vallentuna centrum. Här finns det korttidsboende, boende för personer med omvårdnads/sjukvårdsbehov samt för personer som har en demenssjukdom. Här finns även Östanbos dagverksamhet. 

På Väsbygården arbetar vi för att ge våra boende och gäster ökade möjligheter att bestämma över sin egen tillvaro, bland annat genom en kontaktperson som tar hänsyn till den enskildes intressen och behov.

Blanketter äldreomsorg

Här hittar du blanketter för insatser inom äldreomsorg, dubbel boendekostnad och inkomstförfrågan. Här hittar du även en länk till Pensionsmyndigheten där du kan göra en preliminär uträkning för att se om du har rätt till bostadstillägg. 

Följ livet på Väsbygården på Instagram

På vår instagramkanal @vasbygardensvardboende får du följa med under både högtider och stora och små händelser i vardagen för våra boende.

Väsbygårdens vårdboende på Instagram

Väsbygårdens innergård

Vill du lämna in synpunkter eller klagomål?

Klicka på länken "Lämna din synpunkt" för att anmäla fel, lämna synpunkter och klagomål så bidrar du till Vallentuna kommuns förbättringsarbete. 

Du kan rapportera allt från bemötandet från din handläggare till hur maten smakar på ditt boende. 

Du kan även ladda ner appen för vår felanmälan i App Store eller Google Play om du hellre använder mobilen. Sök på "Vallentuna felanmälan".

Lämna din synpunkt

Gör felanmälan eller lämna synpunkt
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats