Östanbo dagverksamhet

På Östanbo dagverksamhet erbjuder vi social samvaro och individanpassade aktiviteter till personer som bor kvar hemma. Vi vill skapa meningsfullhet i gemenskap och glädje med andra genom olika former av samvaro och aktiviteter.

Dagverksamheten erbjuder gemensamma aktiviteter såsom sittgymnasik, musikstund, läsning, bingo och andra typer av spel. Aktiviteterna på Östanbo följer årstiderna och årets högtider. Vi varierar dagsprogrammet efter önskemål och intressen.

På Östanbo dagverksamhet är vi mycket utomhus. Vi tar dagliga promenader och sommartid nyttjar vi vår fina altan och uteplats som har planteringar och härligt solläge.

Öppettider

Vardagar kl. 9.00–14.30.

Gemensamma måltider

Måltiderna är en viktig stund för social samvaro och känslan av gemenskap. Det serveras frukost, lunch och kaffe varje dag. Om du behöver finns specialkost och vegetarisk kost.

Biståndsbeslut

För att delta på Östanbos dagverksamhet behövs ett beslut av en biståndsbedömare på socialförvaltningen. Kontakta kommunens kontaktcenter så hjälper de dig att hitta rätt. Du når dem på telefonnummer: 08 587 850 00.

Så säger gästerna om Östanbo

"Östanbo har väldigt trevlig personal, trevliga gäster och man får mat så man nästan spricker!" /Sirpa.

Vill du besöka Östanbo vänder du dig till Kontaktcenter

En tumme upp från gäst på Östanbo
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats