Östanbo dagverksamhet

Kommunen har på grund av försiktighetsåtgärder valt att tillfälligt stänga Östanbo dagverksamhet för äldre. Anledningen är risken för smittspridning av coronaviruset covid-19.

Behöver du hjälp under Corona-pandemin?

Behöver du prata med någon en stund, få hjälp med information, handla mat och medicin eller ta en promenad på behörigt avstånd? Då kan du få hjälp av frivilliga ideella organisationer i Vallentuna.

Här kan du ange dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.

Om du behöver hjälp med att fylla i formuläret ovan så kan du kontakta vårt Kontaktcenter på telefon 08-587 850 00, vardagar kl. 08-18.

Östanbo dagverksamhet är inrymd i vackra lokaler nära Vallentuna centrum. Här erbjuder vi social samvaro och individanpassade aktiviteter till personer som bor kvar hemma.

Aktiviteterna på Östanbo varierar med årstiderna. Under sommaren är vi mycket utomhus. Vi tillbringar en hel del tid i vår fina trädgård. Det finns dagligen möjlighet att delta i gymnastik. Vi ägnar oss åt musikunderhållning och bjuder in musikanter till Östanbo. Diakonen håller andakt cirka en gång i månaden för dig som önskar delta. Östanbo dagverksamhet tillhör Väsbygården. Det finns möjlighet att delta i Väsbygårdens aktiviteter och underhållning året om.

Personalen

Vi som arbetar här har gedigen utbildning och lång erfarenhet av personer med demensdiagnos. Vår kompetens gör att vi kan skapa en bra vardag för den som är demenssjuk.

Gemensamma måltider

Vi har gemensamma måltider i vår matsal. Här serverar vi frukost, lunch och kaffe.

Biståndsbeslut

För att delta på Östanbos dagverksamhet behövs ett beslut av en biståndsbedömare på socialförvaltningen. Kontakta kommunens kontaktcenter så hjälper de dig att hitta rätt. Du når dem på telefonnummer: 08 587 850 00.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats