Östanbo dagverksamhet

Östanbo dagverksamhet är inrymd i vackra lokaler nära Vallentuna centrum. Här erbjuder vi social samvaro och individanpassade aktiviteter till personer som bor kvar hemma.

Aktiviteterna på Östanbo varierar med årstiderna. Under sommaren är vi mycket utomhus. Vi tillbringar en hel del tid i vår fina trädgård. Det finns dagligen möjlighet att delta i gymnastik. Vi ägnar oss åt musikunderhållning och bjuder in musikanter till Östanbo. Diakonen håller andakt cirka en gång i månaden för dig som önskar delta. Östanbo dagverksamhet tillhör Väsbygården. Det finns möjlighet att delta i Väsbygårdens aktiviteter och underhållning året om.

Personalen

Vi som arbetar här har gedigen utbildning och lång erfarenhet av personer med demensdiagnos. Vår kompetens gör att vi kan skapa en bra vardag för den som är demenssjuk.

Gemensamma måltider

Vi har gemensamma måltider i vår matsal. Här serverar vi frukost, lunch och kaffe. 

Biståndsbeslut

För att delta på Östanbos dagverksamhet behövs ett beslut av en biståndsbedömare på socialförvaltningen. Kontakta kommunens kontaktcenter så hjälper de dig att hitta rätt. Du når dem på telefonnummer: 08 587 850 00.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats