Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Öppen digital föreläsning: Vad alla föräldrar bör veta

Öppen digital föreläsning: Vad alla föräldrar bör veta

Föräldraskap väcker många frågor. Hur ger jag mitt barn en bra självkänsla? Hur sätter jag gränser som fungerar? Är det okej att bli arg på sitt barn? Hur vill jag vara som förälder? Den 5 oktober bjuder vi in dig till den öppna, digitala föreläsningen "Vad alla föräldrar bör veta"! 

Bok

Maria Lalouni och Kajsa Lönn Rhodin är två psykologer som tagit reda på vad forskning om föräldraskap kan lära oss om relationer mellan föräldrar och barn. De har skrivit en bok med titeln "Vad alla föräldrar borde få veta – barnets första tolv år" Nu kan du ta del av deras kunskaper och diskutera med dem när Vallentuna kommun, i samverkan med fyra andra kommuner, bjuder till en direktsänd digital föreläsning med Maria och Kajsa.

Datum och Tid

Onsdagen den 5 oktober kl. 19.00-20.30.

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till föreläsarna.

Plats och anmälan

Föreläsningen ges endast digitalt, är kostnadsfri och du behöver inte anmäla dig. Föreläsningen livesänds på youtube 5 oktober kl. 19.00: Länk till föreläsningen.

Om föreläsarna

Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni är psykologer. De har många års erfarenhet av arbete med föräldrar och har tagit fram ett flertal förebyggande program för föräldrar och barn såsom föräldraträffarna ABC - Alla barn i Centrum. Deras bok tar upp föräldraskapets guldkorn och utmaningar på ett enkelt och inspirerande sätt. Den ligger till grund för föreläsningen.

Välkommen till en inspirerande föreläsning om något av det roligaste och svåraste i livet - att vara förälder.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats