Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Öppen digital föreläsning: Vad alla föräldrar bör veta

Öppen digital föreläsning: Vad alla föräldrar bör veta

Föräldraskap väcker många frågor. Hur ger jag mitt barn en bra självkänsla? Hur sätter jag gränser som fungerar? Är det okej att bli arg på sitt barn? Hur vill jag vara som förälder? Välkommen att lyssna till den öppna, digitala föreläsningen "Vad alla föräldrar bör veta"!

Maria Lalouni och Kajsa Lönn Rhodin är två psykologer som tagit reda på vad forskning om föräldraskap kan lära oss om relationer mellan föräldrar och barn. De har skrivit en bok med titeln "Vad alla föräldrar borde få veta – barnets första tolv år" Nu kan du ta del av deras kunskaper när Vallentuna kommun, i samverkan med fyra andra kommuner, bjuder in till en digital föreläsning med Maria och Kajsa.

Om föreläsarna

Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni är psykologer. De har många års erfarenhet av arbete med föräldrar och har tagit fram ett flertal förebyggande program för föräldrar och barn såsom föräldraträffarna ABC - Alla barn i Centrum. Deras bok tar upp föräldraskapets guldkorn och utmaningar på ett enkelt och inspirerande sätt. Den ligger till grund för föreläsningen.

Välkommen att lyssna på en inspirerande föreläsning om något av det roligaste och svåraste i livet - att vara förälder.

Se föreläsningen Vad alla föräldrar bör veta

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats