Start / Omsorg och hjälp / Nyheter omsorg och hjälp / Tryggare Vallentunadagen 2023

Tryggare Vallentunadagen 2023

Vi ses återigen för att prata trygghet och beredskap. Temat för årets beredskapsvecka är öva - med fokus på att öka din egenförsörjning och förberedelse inför olika nödsituationer, både enskilt och i samarbete med andra. Träffa polis, hemvärnet, Frivilliga resursgruppen och medarbetare på Vallentuna kommun och många fler.

Trygghet, säkerhet och krisberedskap är områden som är relevanta för alla och vi hoppas att vi får möta många invånare på Tuna Torg den 23 september. Läs mer om vad som händer under dagen på upplevvallentuna.se.

Om Tryggare Vallentunadagen

Vi vill sprida kunskap om krisberedskap och hur du kan förbereda dig för olika typer av kriser. Ju fler vi är som är redo och uthålliga för kortare eller längre kriser, desto bättre är det för hela Sveriges beredskap.

Tryggare Vallentunadagen är startskottet för årets beredskapsvecka. En vecka där vi uppmärksammar hur vi alla kan vara med och stärka Sveriges motståndskraft.

📅 23 september kl. 11.00 – 15.00.
📍 Tuna torg, Vallentuna centrum.

Lär dig mer om beredskap

Kom på en dag fylld med kunskap, samarbete och beredskap. Träffa polis, hemvärnet, Frivilliga resursgruppen och medarbetare på Vallentuna kommun och många fler. Lär dig med oss och tävla om en nödradio!

Mer om eventet

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats