Föräldraskolan

Barn och unga ska må bra – du som vårdnadshavare är en viktig faktor!

Tisdagen den 15 december genomför Roslagskommunerna tillsammans med polis en digital föreläsning med syfte att göra vuxna mer medvetna om tidiga signaler och upptäcka narkotikaanvändning. Föreläsningen är en del av kommuners förebyggande arbete med målet att barn och unga ska må bra. Du som vårdnadshavare eller nära vuxen kan göra skillnad och förändra en oroande utveckling gällande narkotika. Vi hoppas därför med denna föreläsning öka vuxnas medvetenhet och kunskaper om narkotikabruk bland unga!

Välkommen att delta i föreläsningen Föräldraskolan den 15 december 2020

Klockan 19:00 – 20:30
Du hittar livesändningen på Danderyds kommuns facebooksida Ungt fokus.

Föreläsningen är kostnadsfri och du kommer ha möjlighet att ställa dina frågor till polisen. Har du frågor om föreläsningen kontakta trygghets- och folkhälsosamordnare Therese Eriksson. Mer material om Föräldraskolan hittar du nedan.

Se filmen om Tryggare Vallentuna, ett samarbete mellan kommunens förvaltningar, polis och räddningstjänst, som innehåller information om vad du kan göra för att stödja din ungdom.

Om du är orolig, har frågor eller funderingar kring ditt barn tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter till Öppenvården Barn och Familj samt Mottagningstelefonen hittar du under Relaterad information nedan. 

Tryggare Vallentuna

Trygghets- och folkhälsosamordnare

Therese Eriksson

E-post: 

therese.eriksson@vallentuna.se

Telefon: 

08-587 857 14

Fältgruppen Vallentuna

E-post: 

faltgruppen@vallentuna.se

Helger nås fältgruppen på telefonnummer: 

070-242 88 81

Mottagningstelefonen Socialtjänsten

Mottagningstelefon för barn och ungdom, telefon:

08-587 854 09

Öppettider:

Mån, tors och fre kl. 09-11, Tis-ons kl. 13-15

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats