Välkommen till Karlslundsskolan

Karlslundsskolan är namnet på de tidigare skolorna Hjälmstaskolan och Karlbergsskolan, som den 1 mars 2020 bildade en gemensam skola.

Varmt välkommen till Karlslundsskolan!

En skola i framkant – vi vill möta samhällets förändringar

Vi är en kommunal F-9-skola i centrala Vallentuna med cirka 600 elever. Hos oss får alla barn och elever möjlighet att nå så långt som möjligt med sina kunskaper genom kreativa lösningar och en levande sång- och musikkultur. Vi arbetar även målmedvetet med att ge våra elever förutsättningarna att leva i ett globalt samhälle genom att knyta internationella kontakter.

Spanska och tyska introduceras på låg- och mellanstadiet, och för elever i årskurs 4-9 finns det möjlighet att gå i Vallentuna musikklasser. Läs gärna mer om våra inriktningar här nedan.

Behöver du skicka in ett kostintyg, göra en ledighetsansökan eller ett skolbyte hittar du till våra digitala tjänster och blanketter via länken "E-tjänster och blanketter".

ABBA THEME CONCERT- Vallentuna Musikklasser åk 9

Lokalförändring Karlslundsskolan

Karlslundsskolan flyttar till Karlslundsskolan Norras fastighet och lokaler från läsåret 22/23. Här kan du se information och hitta frågor och svar kring flytten.

Foto: Maria Rosenlöf

Läs mer...

Elever på Karlslundsskolans skolgård
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats