Så här arbetar vi

På vår skola möter vi varje elev där han eller hon befinner sig och alla elever får möjlighet att utvecklas kunskapsmässigt utifrån sina förmågor. Vi är en skola i framkant och vi vill möta samhällets förändringar för att förbereda våra elever på framtiden.

Vår personal bygger trygga relationer med våra elever där elever kan vara sitt bästa jag. Vi arbetar i team för att eleverna ska ha fler trygga vuxna att vända sig till. Fritids och skola samverkar för att skapa en trygg miljö för eleverna.
Vi har många utvecklade team som arbetar för elevernas välmående. Vi har till exempel ett elevhälsoteam, trygghetsteam, pedagogiskt team och ett närvaroteam. Ett arbete som syftar till att ge eleverna goda förutsättningar för att utveckla sina kunskaper och förmågor.

Hos oss får alla barn och elever möjlighet att nå så långt som möjligt med sina kunskaper genom kreativa lösningar och en levande sång- och musikkultur. Vi arbetar även målmedvetet med att ge våra elever förutsättningarna att leva i ett globalt samhälle genom att knyta internationella kontakter.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats