Rosendalsskolan

Rosendalsskolan är en skola som står för omtanke och engagemang. Vi arbetar tillsammans och vi bryr oss om varandra och våra elever. På vår skola vill vi få alla att trivas och utvecklas. Vi har hög grad utbildade och legitimerade lärare som brinner för sitt jobb. Vår utbildning är för framtiden, där varje elev skall utvecklas så långt som möjligt socialt- och kunskapsmässigt

Om Rosendalsskolan

Vår utbildning är för framtiden och varje elev ska utvecklas så långt som möjligt socialt- och kunskapsmässigt. Vi bryr oss om våra elever och varandra!

Om Rosendalsskolan

Lärare hjälper en elev med skolarbetet

Välkommen på informationsmöte

Snart är det dags att välja skola. Tisdag den 10 januari kl. 17.30-18.30 är du välkommen på informationsmöte på Rosendalsskolan södra för en presentation av vår skola. Under mötet har du möjlighet att ställa frågor till rektor och personal. Du behöver inte anmäla dig.

Om skolvalet

Barn på skolgård

Vår digitala skola

Via SchoolSoft ser vi till att både vårdnadshavare och elever har tillgång till aktuell information om skolan och vad som händer varje vecka.

Skolkommunen Vallentuna

I alla Vallentunas skolor gör vi olika satsningar som bidrar till att elever mår bra och uppnår kunskapsresultaten. Här har vi samlat fördelarna med att gå på någon av kommunens skolor.

Att gå i skolan i Vallentuna

Tjej balanserar på stock
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats