Vallentuna arbetscoachning inriktning daglig verksamhet och sysselsättning

Varje människa som kan och vill arbeta ska få möjlighet till det. Det är vår vision på Vallentuna arbetscoachning sysselsättning och daglig verksamhet.

Vi stöttar dig i din väg mot arbete eller studier. Här kan du läsa mer om hur det går till. 

Du står i fokus

Vi erbjuder individuellt stöd till dig som har insatser genom Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om särskilt stöd för vissa funktionshindrade (LSS). Tillsammans samtalar vi om hur du kan ta steget till en meningsfull sysselsättning genom praktik, studier eller arbete.

Såhär går det till

Tillsammans med en arbetscoach går du igenom vilka intressen, erfarenheter och mål du har. Vi pratar om dina styrkor och vad du önskar stöd kring.
Tillsammans tar vi fram förslag på sysselsättning för just dig. Vi erbjuder ett nära samarbete med dig och arbetsplatsen eller studieplatsen.

Vi samarbetar

Vi har ett nära samarbete med näringslivet, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen samt psykiatrin/habiliteringen för att ge dig de bästa förutsättningar till att hitta en meningsfull sysselsättning.

Vår arbetsmetod

Vi arbetar utifrån metoden Supported Employment som underlättar inkludering för personer som står utanför arbetsmarknaden. En metod som bygger på individanpassat stöd till sysselsättning.

Ta kontakt

Du är välkommen att kontakta Kontaktcenter på telefonnummer: 08 587 850 00, för att boka tid för ett möte med en arbetscoach. Vi har möjlighet att träffas upp till tre tillfällen utan kostnad, därefter krävs ett beslut från en biståndshandläggare.

Så säger andra om Vallentuna Arbetscoachning

"Min arbetscoach anpassar stödet efter mina behov."

"Min arbetscoach har verkligen lyssnat på mig och vad jag vill."

Hör av dig till oss med dina frågor, maila: vac@vallentuna.se

Väg i morgonsol

Kontaktuppgifter

Vallentuna arbetscoachning

E-post: vac@vallentuna.se
Telefon: 08 587 85 000
Besöksadress: Hjälmstavägen 8a, Vallentuna

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats