För arbetsgivare

Vill du vara med och bidra till att flera människor får möjlighet att komma ut i arbete eller är du kanske i behov av ny arbetskraft? 

Då kan Vallentuna arbetscoachning vara lösningen. Vår vision är att alla som vill arbeta ska få möjlighet till det. Vi hjälper till med att matcha ditt företags behov med arbetstagarens kompetens, motivation och färdighet. Både du som arbetsgivare och arbetstagaren får stöd av en arbetscoach genom hela processen. Dessutom får ditt företag en unik möjlighet att hitta framtida engagerade, lojala och motiverade medarbetare.

Tillsammans ökar vi inkluderingen och får människor att växa. Gör social skillnad som arbetsgivare, hör av dig till oss idag. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar. 

Citat från arbetsgivare

"Matchningen var perfekt"

"Jag får alltid snabb feedback av
arbetscoachen"

Så här går det till

Vi hjälper till att matcha ditt företags behov med arbetstagarens kompetens, motivation och färdighet. På så sätt kan vi hitta personer som har ett stort intresse för just din bransch.

En arbetscoach ger stöd till både dig som arbetsgivare och till den person som ska ut i arbete så länge som behov finns. Vi erbjuder regelbundna uppföljningar och har ett nära samarbete med Arbetsförmedlingen.

Tjänsten är kostnadsfri och genom att ta hjälp av oss finns det flera vinster för dig som arbetsgivare, till exempel att:

  • hitta framtida engagerade, lojala och motiverade medarbetare
  • bidra med socialt engagemang och öka mångfalden på arbetsplatsen

Vår arbetsmetod

Vi arbetar utifrån metoden Supported Employment som underlättar inkludering för personer som står utanför arbetsmarknaden. En metod som bygger på individanpassat stöd till sysselsättning.

Vi bokar gärna ett möte, fysiskt eller digitalt, för att berätta mer om vår verksamhet.

Kontaktuppgifter

Vallentuna arbetscoachning

E-post: vac@vallentuna.se
Telefon: 08 587 85 000
Besöksadress: Torggatan 11, Vallentuna

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats