För arbetsgivare

Vill du vara med och bidra till att flera människor får möjlighet att komma ut i arbete eller är du kanske i behov av ny arbetskraft?

Då kan Vallentuna arbetscoachning vara lösningen. Vi hjälper till med att matcha ditt företags behov med arbetstagarens kompetens, motivation och färdighet. Både du som arbetsgivare och arbetstagaren får stöd av en arbetscoach genom hela processen. Dessutom får ditt företag en unik möjlighet att hitta framtida engagerade, lojala och motiverade medarbetare.

Vår vision

Vi tror att alla som kan och vill arbeta ska få möjlighet att göra det. För vissa personer krävs det mer anpassningar och struktur än för andra. Vi är experter på att ge stöd och hitta lösningar för att både arbetsgivare och arbetstagare ska känna sig trygga och stimulerade.

Vårt arbetssätt

Arbetssättet kommer från metoden Supported Employment som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi samverkar med flera företag i regionen och letar ständigt efter nya arbetsgivare som är intresserade av att inleda samarbete.

Intresseanmälan finner du längre ner på sidan.

Fyra vuxna personer som sitter vid ett bord

Kontakta oss

Är ditt företag intresserad av att komma i kontakt med Vallentuna arbetscoachning? Skicka en intresseanmälan till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats